Winkelmandje:
0 artikelen
Geboortecadeaus
Kleding
Paraplu
Tassen
Tekstborden
Huisdieren
Meesters en juffencadeaus
Naambordjes / huisnummers
Diversen
Stickers
Verhuur geboorteborden
info & voorwaarden
Algemene voorwaarden Studio Ster Design:
 
Studio Ster Design
Verlengde Luringstraat 23
9591 EA  Onstwedde
Email: info@studioster.nl
 
KvK: 74728237
BTW-nr: NL102549862B01
Rekeningnummer : NL74KNAB 0258 9577 27 t.n.v. Studio Ster Design
 
Contact:
Informatie of speciale bestellingen kunt u bestellen via email info@studioster.nl
 
 Verzending:
Alle bestelde artikelen via de webshop van Studio Ster zullen zo spoedig mogelijk na betaling worden geleverd.
De standaard artikelen in de webshop zijn leverbaar binnen 7 werkdagen. De levertijd voor gezandstraalde artikelen met foto kan langer zijn.
Gepersonaliseerde artikelen over het algemeen ook binnen 7 werkdagen. Spoedbestellingen in overleg.
Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten. Bestelde artikelen kunnen tevens op afspraak worden afgehaald in Onstwedde.
Alle artikelen worden verzonden volgens de geldende tarieven van PostNL of Kiala. Verzenden is op kosten en voor risico van de klant.
De artikelen zullen zorgvuldig worden verpakt. Wij zijn echter niet aansprakelijk voor eventuele schade aan of verloren gaan van de producten tijdens de levering. Indien gewenst, kan er aangetekend worden verstuurd. Dit kunt u aangeven bij de opmerkingen tijdens het bestelproces. De extra kosten zijn voor rekening van de klant.
 
Retour:
Voor alle niet gepersonaliseerde artikelen geldt een zichttermijn van 14 dagen. Dit met uitzondering van SALE-artikelen en in opdracht gemaakte, unieke artikelen, zoals tekstborden, geboortecadeaus, kleding etc. Deze kunnen wij niet retour nemen. Overige ongebruikte en onbeschadigde artikelen kunnen geretourneerd worden op kosten van de koper. Na ontvangst wordt het bedrag 7 dagen teruggestort op uw rekening.
 
Herroepingsrecht:
U heeft het recht uw bestelling in de webshop van Studio Ster tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen de tijd om uw artikel te retourneren. U krijgt het volledige orderbedrag gecrediteerd. De kosten voor het retourneren zijn voor uw eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en, indien redelijkerwijze mogelijk, in de originele staat en verpakking aan Studio Ster geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@studioster.nl
Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten op uw rekening, mits het product reeds in goede staat retour is ontvangen.
 
Zoals eerder genoemd is retourneren niet toegestaan bij speciaal voor u ontworpen en gemaakte artikelen. Deze worden op maat volgens de door u ingevoerde specificatie gemaakt. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.
 
Op alle overeenkomsten, gesloten met Studio Ster, is het Nederlands recht van toepassing.